VERZENDING & LEVERING

Waar kan ik jullie producten kopen?

Rampage is exclusief verkrijgbaar via onze eigen webshop en bol.com

Wat zijn de leveringsmogelijkheden en kosten?

Wij verzenden met DHL en proberen je pakket altijd binnen 2 werkdagen te leveren. Tijdens feestdagen kan dit iets langer duren. De verzendkosten zijn gratis vanaf €50! Voor België, Frankrijk en Duitsland geldt: Gratis verzending bij bestellingen boven €75.

Krijg ik een traceernummer voor mijn pakket?

Je ontvangt een e-mail met jouw traceergegevens zodra jouw bestelling naar je onderweg is.

BESTELLINGEN EN BETALINGEN

Wat zijn de beschikbare betalingsmogelijkheden?

Bij Rampage accepteren we de volgende betalingsmogelijkheden:

iDeal

PayPal

Apple Pay

Klarna (achteraf betalen)

KBC/CBC Payment Button

Belfius Direct Net

Bancontact

Wanneer kan ik mijn kortingscode toevoegen?

Kortingscodes kunnen worden ingevoerd tijdens het afrekenen. De korting wordt onmiddellijk toegepast op je bestelling en zal zichtbaar zijn in het overzicht van jouw winkelwagen. Heb je geen code? Houd onze social mediakanalen in de gaten!

Hoelang duurt het om een bestelling te verwerken?

Wij streven ernaar jouw bestelling op werkdagen binnen 24 uur te verwerken en aan onze bezorgpartner te overhandigen, zodat het binnen 2 werkdagen bij jou in huis is. Als je Rampage in het weekend bestelt, wordt jouw bestelling de daaropvolgende maandag verwerkt (met uitzondering van (nationale) feestdagen).

Wat moet ik doen met een verkeerd geleverde of beschadigde bestelling?

Als er iets mis is met jouw bestelling, kun je een bericht sturen naar info@rebelsrampage.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Vergeet niet jouw ordernummer te vermelden!

PRODUCT INFORMATIE

Waar wordt Rampage voor gebruikt en hoe werkt het?

Rampage is ontwikkeld om het energieniveau te verhogen, met focus op studenten, young-professionals, gamers en streamers. Rampage bied iedereen de extra focus en energie om uit te blinken in wat ze al het beste kunnen.

Werkt Rampage echt?

Ja! Onze producten zijn een gezonder alternatief voor de traditionele focusverhogende middelen zoals energieproducten uit blikje. Wij gebruiken een bewezen formule, die niet alleen laag is in suiker en calorieën, maar ook nog eens lekker is!

Wat is een shakebeker?

Gebruik een shakebeker om water met jouw energiebooster te mixen. Beide toegevoegd? Schudden maar en klaar is jouw drankje!

Welke shakebeker werkt het beste voor jouw energiepoeders?

Met onze eigen shakers weet je zeker dat je altijd de juiste hoeveelheid water en poeder toevoegt.

Zijn de energiepoeders en supplementen veilig?

Onze producten bevatten weinig calorieën en suikers. Gebruik de producten of energiedrankjes echter niet overmatig en overschrijd de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet.

Wanneer mag ik de producten niet gebruiken?

Je een hartaandoening hebt.Je zwanger bent of borstvoeding geeft.Je een ernstige medische aandoening en/of dieetbeperkingen hebt.Je (over)gevoelig bent voor de ingrediënten (bijv. cafeïne, taurine, etc.).Je een hoge bloeddruk hebt, aangezien onze producten jouw bloeddruk kunnen verhogen.

Kan ik een gratis proefzakje van Rampage krijgen?

In onze webshop kun je voordelig sachets bestellen van onze smaken. Wil jij je ook aansluiten bij #TEAMRAMPAGE en ambassadeur zijn van ons merk? Mail dan naar info@rebelsrampage.com en wij zullen contact met je opnemen over hoe we kunnen samenwerken!